tirsdag den 18. juni 2013

2. behandling

Der er jo desværre ikke så mange nyheder fra min side i disse dage, og derfor vil bloggen ikke blive opdateret i helt samme omfang, da min behandling sikkert ikke har den store interesse, men lidt nyt skal I da have.

I går var jeg til den 2. fys-behandling, og jeg synes, at jeg allerede nu kan fornemme fremgang. Jeg blev også helt glad, da Morten trykkede på de 10 cm, der er irriteret, fordi det føltes mindre ondt. Han masserede området, gav ultralyd og bad mig vende rundt på maven. SÅ blev jeg klogere, for da han begyndte at massere fra læg-siden, gjorde det oooondt. Så jeg er vist ikke helt så langt i helingsfasen, som jeg håber :-(

Om aftenen var jeg til den første time i spinning, og med mit sædvanlige "held" ramte jeg ind i 1 times intervaller. Yiihaaa, I ved hvordan jeg har det med intervaller generelt, så prøv at overføre det til en spinningcykel :-/  Jeg kom igennem, men ok jeg snød undervejs og tog lidt belastning af i perioder. Det er et hold for øvede, og de andre er i superform. Min eneste motivation, som jeg gentagne gange måtte hive frem, er at formen ikke vil være helt tabt, når jeg igen får tilladelse til at tage løbeskoene på.

Det er sommer, og jeg vil løbe løbe løbe løbe løbe løbe løbe

2 kommentarer:

 1. Kan sagtens følge din sidste sætning - sådan ville jeg også have det! Skal nok huske at sætte pris på, benene virker, når jeg skal ud i dag, i stedet for at brokke over, de er langsomme...
  Spinning kan altså være en pest i sommervarmen - har du ikke mulighed for at cykle nogle lange ture på landevejene? Er godt nok ikke nær så dejligt som løb, men det smager da en anelse af fisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ingen racercykel, bare en alm. citybike, så det er ikke muligt at få pulsen op i samme grad som til spinning. Jeg har heldigvis stadig mulighed for at cykle på arbejde i denne og næste uge, så det vil jeg gøre. Når jeg begynder på Nørrebro d. 1/7, bliver transporten overtaget af DSB.

   Slet