lørdag den 20. juni 2009

Kalundball dobbelt-marathon part 1

Det blev en rigtig hyggelig dag i Kalundborg. Igen mange kendte ansigter til start :-) Flere har mod forventning valgt at tage udfordringen op: Leif Skinnerup, Johnny Wøldike og Peter Seider. Den svenske løber fejrer åbenbart Jonas Buuds europamesterskab, for ihvertfald stillede han ikke til start. Det betyder, at vi bliver 9, der påbegynder doublen i morgen. Det havde klaret op siden i går, og vi fik dejligt løbevejr. Sol og en del blæst (heldigvis rygvind langs vandet), så turen ikke blev alt for varm. En fælles prolog på 2,195 km og derefter blev løbet givet frit med 8 omgange á 5 km. Vi løb i skov, på villaveje og langs vandet. En dejligt afvekslende rute og kanon med korte omgange med depot i målområdet. Som det ofte sker i de små løb, bliver man hurtigt spredt, og mange løber alene. Jeg var heldig at have en løbemakker gennem hele løbet. I næste weekend venter den frygtede triple, og Jerk og jeg har brugt de sidste par doubler til at træne at løbe i et stabilt tempo. Målet var et løb på ca. 4 t.10 min., men da vi krydsede målstregen, stod der 'kun' 3.56.48 på tavlen. Efter løbet var der hyggeligt samvær over lækre grillpølser og en kold øl :-) I morgen kl. 11.00 skal vi ud på part 2, så lige nu gælder det bare om at få spist og drukket fornuftigt samt hvilet, så kroppen er så restitueret som muligt.