mandag den 11. november 2013

Gisp! Formiddagstræning

Jeg har altid foretrukket at løbe om eftermiddagen, men i denne uge har jeg aftenvagt, og derfor må jeg træne om formiddagen. Fordelen er selvfølgelig, at benene er mere friske, men det er hovedet ikke ;-)

I dag skinner solen, så de 10 km gik nemt trods tidspunktet. Undervejs fik jeg tænkt grundigt over Facebook, og da jeg kom hjem, blev min konto deaktiveret. For mig har den primære funktion været at kunne følge med i venner og bekendtes hverdag samt læse om potentielle løb, men efter at jeg flere gange har oplevet hidsige debatter, som jeg pga. mit engagement/temperament (vælg selv) har svært ved at holde mig ude af, må jeg nok sande, at min tid i dette forum er slut. Det vil kræve, at jeg er mere opsøgende omkring evt. løb, men jeg klarede det før tiden på Facebook, så jeg klarer det nok igen.


2 kommentarer:

 1. Jeg er heller ikke så vild med det der formiddagspjat. Men det er faktisk sjovt, for langt de fleste løb starter jo netop lige der :-)

  Facebook er en røver, og diskussioner kan man KUN tabe derinde, for det er alt for let at skrive noget man fortryder. Men jeg giver dig max. 1 måned så er du retur igen :), men kender følelsen.

  En helt anden ting. Hvis man skal kigge efter GODE ultraløb her i Danmark (Tænker distancer og ikke terræn), hvad skal man så kigge efter?

  Mvh
  Kasper

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at der generelt bliver arr. gode ultraløb i DK. Jeg er lidt i tvivl, om du med "distance" mener timeløb (længst muligt) eller distanceløb (hurtigst muligt), så du får begge dele :-) Det er muligt, der afholdes flere løb, men dette er en liste over løb, jeg kan sige god for pga. egen deltagelse eller anbefaling fra løbevenner.
   Timeløb:
   CPH 6 timer (Vallensbæk)
   Grenå 6 timer
   Tejn IF 6-24-48 timer
   12RUN (Refshaleøen) Ruten har kedelig i år, men det forlyder, at arr. omlægger ruten til 2014
   Distanceløb:
   100 km: Copenhagen Ultramarathon
   100 km Bramming
   100 Miles (161 km) Mors

   Det er jo også muligt at kigge hinsidan mod Sverige, som jeg selv er begyndt på.

   Skriv endelig igen, hvis det ikke var sådan en liste, du mente.

   Slet