torsdag den 5. september 2013

Vrid i knæet?

Jeg fik lidt ondt i venstre knæ under gårsdagens løbetur, og af samme årsag afkortede jeg turen for en sikkerheds skyld. I løbet af min aftenvagt, hvor jeg går meget, blev smerterne værre, og de er stadig ikke forsvundet. Hmmm! Jeg mener ikke, at jeg har overbelastet knæet, så jeg tror, at jeg måske har fået lavet et mindre vrid, måske på arbejdet dagen før, måske under løbeturen. Der er ikke andet at gøre, end at slå koldt vand i blodet og håbe, at der er tale om noget forbigående.

5 kommentarer:

 1. Hej MB, vi er da godt nok et "kønt" par. Som du har læst, driller min lænd og jeg er ikke i tvivl om det er jobbet. Er meget i tænke boksen vedr fremtidens job. Skal holde 15 - 20 år mere og det er som om gnisten er væk. Men det kender du jo selv.
  God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina.
   Ja, vi har mange lighedspunkter omkring job og løb. Mon ikke det hele falder ud til det bedste for os begge? Måske har vi en midtvejskrise? ;-)

   Slet
  2. Det tror jeg det gør, løber en smule korte ture og det går lige an. Jobbet, er vist også ved at løse sig. For mig handler det mest om modet til at tage et spring i noget usikkert men et er sikkert; Videre skal jeg, fra hvor jeg er nu.
   God weekend.

   Slet
 2. også god bedring herfra. Tror det var Fanden, der skabte knæene...

  fra en lidelsesfælle :(

  SvarSlet