torsdag den 10. juli 2014

Til scanning

Så er MR-scanning klaret, og nu er det bare at være tålmodig og vente på svaret. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde forventet op til 1 uges ventetid, før min læge har svar. De gange, hvor jeg har fået foretaget scanning pga. diskusprolaps og bruskskade i anklen, faldt svaret dagen efter. Man skal åbenbart vælge privathospital med omhu.

5 kommentarer:

 1. En svartid på en uge er ret normalt. Så er man sikker på, at man når at give svaret inden for tidsfristen, omend svaret ofte er der hurtigere.

  SvarSlet
 2. Du har ret Sofie, og jeg er nok bare for utålmodig.

  SvarSlet
 3. Hvis man går til kontrol for noget alvorligt, som på den livstruende måde, er det helt almindeligt, at ventetiden på svar er to uger. Bl.a. fordi det kræver en ekspert at fortolke billederne. Så en uge for noget relativt uskyldigt er vel helt okay?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man selvfølgelig godt sige, men vi ser jo alle verden med hvert vores landkort, og lige nu har jeg haft smerter ved gang og humpet rundt i over 1 måned, så det er mit fokus.
   Men derudover synes jeg da også, at det er forrykt, at ventetiden er så lang ved mistanke livstruende sygdom. Forstår slet ikke at det ikke kan gøres hurtigere!

   Slet
 4. Jeg underkender skam ikke dine smerter. Jeg sidder bare med det større billede i sundhedsvæsenet, og det forklarer ventetider på sådan nogle svar. Der er kun de ressourcer, der bliver stillet til rådighed. Og derfor er man jo nødt til at lave prioriteringer.
  Hvis der er mistanke om noget livstruende er der som regel ikke ugers ventetid, kun ved kontrolforløb. Og fortolkninger af mrscanning kræver noget mere end end et røntgenbillede

  SvarSlet