lørdag den 26. juli 2014

Optapening

I går aftes kom en kommentar fra Helle med et tip til optapening af nedsunken forfod, som er præcis, hvad min fysioterapeut siger, er problemet. At Helle skriver, det gør nederdrægtigt ondt og føles som et brud i foden, gjorde mig sikker på, at hun har ret, for det er præcis sådan, det føles!

Så i formiddags tog jeg en tur til den lokale sportsbutik og købte 2,5 cm bred sportstape, googlede et indlæg fra 2010 med en kort video om optapening af forfoden. På Facebook havde et par stykker anbefalet mig at tape 2. og 3. tå sammen, så det gjorde jeg også og løb så en tur på ½ time med meget få gener.

Jeg tror, at det er meningen, at jeg kun skal have tapen på, når jeg løber, men det begyndte at gøre ondt, da jeg tog den af i forbindelse med bad, og jeg synes ærligt talt, at jeg fortjener en dag uden at humpe og have ondt, så jeg anlagde en ny tape, dog kun om forfoden, og nyder at gå rundt på bare fødder igen.

Tak for tippet, Helle :-)


Optapening til løbeturen


2 kommentarer:

  1. Nu ved jeg ikke lige hvor lang tid du skal gå med det, men jeg har tidligere haft problemer med dannelse af svamp i forbindelse med sportstape. Jeg brugte det til at undgå vabler på de lange ture.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Dan, det vil jeg være opmærksom på.

      Slet