fredag den 25. juli 2014

Gå tilbage til start

Hold nu op hvor er jeg frustreret! Efter 2 dages løb har jeg igen smerter, og tåen ser mærkelig ud. 
Et par dages pause igen... Evt. behandling hos fys på mandag og ny konsultation hos egen læge i august, når hendes ferie er slut.

Den er da lidt skæv og hævet, 2. tåen på venstre fod.
Hvorfor kan man ikke finde årsagen????

2 kommentarer:

 1. Hej May-Britt
  Undskyld, jeg blander mig igen. Det lyder som og ser ud som en nedsunket forfod. En plage som de fleste løbere stifter bekendtskab med på et eller andet tidspunkt. Den gode nyhed er, at du faktisk selv kan eliminere symptomerne på en let og billig måde. Det kan ganske rigtigt gøre nederdrægtigt ondt. Jeg troede også for mange år siden selv, jeg havde et brud i foden.
  Smut ned i Matas eller en sportsbutik og køb en rulle sportstape af den mellemste bredde. Ikke den helt smalle og ikke den brede, men ca et par cm bred. Læg nu din tommeltot på undersiden af forfoden bag de to midterste tæer og tryk op, så der kommer en bue på tværs af forfoden. Hold tommel og tryk og læg tape rundt om og på tværs af forfoden, så buen bevares. Bare tape et par omgange. Ikke for stramt og ikke for løst. Den tapening har kureret mine egne gener og utallige venners. Brug den hele dagen i en periode over en eller to uger - måske lidt længere. Husk at skifte tapen ind imellem. Det træner nemlig samtidig fodens styrke, så den selv bliver klar til at bære.
  Det er ikke et led, men sener og nervebaner, der bliver irriteret af den nedsunkne forfod. Det giver den lidt akavede stilling for din tå.
  Prøv det - det er billigt, let, ufarligt - og kan næsten sikkert spare dig for endnu en tur til læge og fysioterapeut. Du kan også supplere med styrketræningsøvelser for dine fødder. Det er altid godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle
   Du "blander" dig overhovedet ikke, og det er et supergodt tip! Der er 2 andre, der har talt om at tape op, men de skrev om at tape 2 tæer sammen. Jeg synes, dit råd om at tape foden op i en bue lyder rigtigt, så jeg står i Matas, når de åbner i morgen :-)
   Jeg har fået lavet et par indlæg, Supersole, så måske er en kombination løsningen i en periode og så indlæg permanent, når smerterne er væk?
   Og din beskrivelse er helt rigtig. Jeg har en fornemmelse af, at der er et brud, men det afvises på både røntgen og MR-scanning, så jeg må vel tro, at det er rigtigt, og når du skriver, at det føles som sådan tror jeg på det.
   Tusind tak for hjælpen :-)

   Slet