onsdag den 14. januar 2015

Mere om Øhavsstien

Det går stille og roligt fremad med træningen på trods af, at jeg stadig kan mærke gener af nedsunken forfod. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi drømt om, at det ville tage så lang tid. Jeg er nu oppe på 8-9 mdr.!

Jeg ved ikke, om nogle har fået lyst til at løbe Øhavsstien 50 km eller 100 km, men eftersom oplysningerne pt. kun kan ses på Facebook, kommer de her. Tilmeldingen åbner 1. februar kl. 12.00.

Vedr. 50 km
Dato: Lørdag den 22. august 2015
Start, sted og tider: Mødes kl. 12.00 ved Faaborg Outdoor Event kontoret på Faaborg Havn (Adresse følger) og herfra er der fælles bustransport til start. Busturen er obligatorisk, da der i bussen er briefing om ruter, sikkerhed, forplejning m.v. Start i Egebjerg Bakker kl. 13.00
Mål: Faaborg Havn
Rute: Ruten går af Øhavstien fra Egebjerg Bakker til Faaborg. Fra Faaborg løbes der et “trail loop” i Svanninge Bakker inden mål på Faaborg Havn. Øhavsstien er en markeret vandresti, således at alle sving og forgreninger er markeret. Den er til at følge, men det er yderst vigtigt for løberne at være opmærksomme undervejs. Op til løbet vil der blive uploadet GPX fil med rute og højdeprofil, samt billedinformation om punkter på ruten der kræver særlig opmærksomhed. Ruten vil desuden blive gennemgået i bussen på vej til start.
Sikkerhed: Alle deltagere skal medbringe: Mobiltelefon, pandelampe (obligatorisk fra Faaborg depotet efter 20:37), vand, vindtæt jakke samt udleveret kort over ruten.
Tilmelding: Åbner 1. februar kl. 12.00 [Tilmelding]
Tilmeldingsfrist: 5. august kl. 12.00
Eftertilmelding: 7. - 21. august kr. 550,-.
Registrering og udlevering af startnumre: Fredag kl. 16.00 – 21.00 på Faaborg Outdoor Event kontoret.
Pris: Kr. 350,-
Deltagergebyret inkluderer: Bustransport fra Faaborg til start (obligatorisk), lamineret kort over ruten, forplejning undervejs. Madbillet og en vand/øl i målområdet samt T-shirt.
Præmier: 1., 2. og 3. pladsen herrer og damer.
Deltagerantal: Max 100. Min. 20 pladser reserveret 100 km – [Deltagerliste]
Tidsgrænse: 8 timer (Solen går ned 20:37)
Forplejning: Der er 2 depoter på ruten med vand, energidrik, div. toastbrød og saltholdige snacks, vingummier og chokolade.
Depoter:
Depot 1: Vester Skerninge, 7km
Depot 2: Faaborg, 35km
Overnatningsmuligheder i Faaborg: Mere Info følger


Vedr. 100 km:
Dato: Lørdag den 22. august 2015
Start, sted og tider: Løberne mødes kl. 04.45 ved Faaborg Outdoor Event kontoret på Faaborg Havn (Adresse følger). Herfra er der fælles bustransport til Lundeborg. Busturen er obligatorisk, da der i bussen er briefing om ruter, sikkerhed, forplejning m.v.
Start i Lundeborg kl. 06.05 (Solopgang)
Mål: Faaborg Havn
Rute: Ruten går af Øhavstien fra Lundeborg til Faaborg. Fra Faaborg løbes der et “trail loop” i Svanninge Bakker inden mål på Faaborg Havn. Øhavsstien er en markeret vandresti, således at alle sving og forgreninger er markeret. Den er til at følge, men det er yderst vigtigt for løberne at være opmærksomme undervejs. Op til løbet vil der blive uploadet GPX fil med rute og højdeprofil, samt billedinformation om punkter på ruten der kræver særlig opmærksomhed. Ruten vil desuden blive gennemgået i bussen på vej til start.
Sikkerhed, alle deltagere skal medbringe: Mobiltelefon, pandelampe (obligatorisk fra Faaborg depotet efter 20:37), vand, vindtæt jakke samt udleveret kort over ruten.
Pris: Kr. 400,- Deltagergebyret inkluderer, bustransport fra Faaborg til start (obligatorisk), lamineret kort over ruten, forplejning undervejs. Madbillet og en vand/øl i målområdet samt en finisher T-shirt. Mulighed for tilkøb af mad/øl til pacer i målområdet.
Tilmelding: Åbner 1. februar kl. 12.00 [Tilmelding]
Tilmeldingsfrist: 5. august kl. 12.00
Eftertilmelding: 6. - 21. august kr. 600,-. Tilmelding på løbsdagen ikke muligt.
Registrering og udlevering af startnumre: Fredag kl. 16.00 – 21.00 på Faaborg Outdoor Event kontoret
Præmier: 1., 2. og 3. pladsen herrer og damer.
Deltagerantal: Max 100. Min. 20 pladser reserveret 100 km. [Deltagerliste]
Tidsgrænse: 16 timer (Solen går ned 20:37)
Forplejning: Der er 3 depoter på ruten med vand, energidrik, div. toastbrød og saltholdige snacks, vingummier og chokolade. Deltagerne får udleveret poser til egen forplejning med løbenummer. Poserne afleveres til løbsarrangøren ved bussen inden afgang fra Faaborg Havn lørdag morgen. Præcis placering af depoter følger.
Depot 1: Svendborg, 32km
Depot 2: Vester Skerninge, 57km
Depot 3: Faaborg, 85km
Pacer: Det er muligt at få pace, dvs. at en løbeven kan sætte tempo fra depotet i Vester Skerninge – Angives ved tilmelding
Overnatningsmuligheder i Faaborg: Mere info følger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar