lørdag den 9. marts 2013

Sæt børnene på overarbejde!

Grenaa Løbefestival der afholdes d. 14.-15. september med flere tilbud på distancer: 12 timer, 24 timer (herunder DM 24 timers løb), 3 x marathon på 24 timer samt 6 timer for stafethold, har taget et skønt initiativ.

Arr. skriver på deres Facebookside :
Medaljerne til Grenaa Løbefestival 2013 bliver lavet af bønene på kræftafedelingen A4 på Skejby Sygehus. Børnene har lovet at male forskellige motiver på den ene side, så deltagerne til løbet får en helt speciel medalje, så der findes kun én af hver.
Grenaa Løbefestival køber så medaljerne for 25 kr. pr. stk og ALLE penge går ubeskåret til Børnecancerfonden for alle materialerne er sponsoreret af lokale firmaer.
Aalsrode Smedie og Maskinværksted har sponsoreret metalpladerne, Malerfirmaet Tipsmark har sponsoreret maling og pensler og Bøhl Skilte har sponsoreret den label der skal på bagsiden så man kan se hvilket løb man har deltaget i.
På denne måde samler vi ALLE sammen penge ind til Børnecancerfonden, børnene på A4 i Skejby får en udfordring og en anderledes aktivitet og løberne får en helt speciel medalje som et kræftramt barn har lavet.


Tilmeldingen åbner fredag d. 5. april, og jeg håber, børnene på Afdeling A4 får brug for at fremstille sindsygt mange medaljer!

Husk at løbet er meget mere end et DM. Det er først og fremmest en mulighed for at løbe ultraløb uanset niveau, og er du ikke klar til at løbe 12 eller 24 timer solo, så lav et stafethold og tag del i festen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar