torsdag den 2. oktober 2014

Foredrag om energitilskud

I aften afholder Novo Gruppens Løbeklub foredrag om energitilskud. Efter min mening er det en jungle af finde rundt i, og lovprisninger af enkelte produkter florerer fra tid til anden i medierne, både avisen og de sociale medier. Bare tænk på det boost 'Vitargo' fik gennem artikler i Politiken lige op til Copenhagen Marathon. Måske jeg bliver lidt klogere i aften..

OPLÆG TIL FOREDRAG:
Temaet er "Energitilskud-boost din løbeform"

Geler, shots, barer, tabletter, pulvere m.fl. Udvalget af produkter indenfor sportsernæring, der lover os præstationsforbedringer, større udholdenhed, optimal ydeevne, mere effektiv iltoptagelse, kortere restitutionstid m.m. er talrige. Hvad er forskellen på de mange produkter på markedet, hvad skal man vælge, og er virkningen dokumenteret? Hvad menes der med carbo loading, elektrolytbalance og aminosyreprofil? Hvornår skal tilskuddet indtages, hvad indeholder produkterne egentlig, kan man overdosere, er der bivirkninger osv.? Hvorfor ikke bare spise sig til energi på den naturlige og måske endog billigere måde?

Vi har sat 4 forhandlere af energiprodukter og en kostvejleder stævne, som forhåbentlig vil gøre os lidt klogere:
EnergySport - High5
Maxim
32Gi
Gaia Sport - Beet it & GU Energy
Tina Christensen fra energiilivet.dk - Tips og fakta om bl.a. bananer, nødder, smoothies, juices

De vil hver især give en præsentation af deres produkter, hvorefter der vil være tid til at se nærmere på varerne og få smagsprøver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar