søndag den 26. juli 2015

Midt i et vadested

Jeg har ikke skrevet så meget om min træning på det seneste, og det handler primært om, at jeg har lidt ømhed i mit højre knæ. Jeg har ellers aldrig knæproblemer, men denne gang har jeg haft ondt også ved alm. gang. Jeg ved ikke, hvad årsagen er, for jeg er 100% sikker på, at det ikke skyldes for mange km eller for hård træning. Det er nemlig kommet efter en i forvejen for sløv træningsindsats. 

Er min krop bare for gammel og slidt til langdistance?? Alt andet lige har jeg jo 2 x lændediskusprolaps + 2 x bruskskade i anklen med i bagagen. Nåeh ja, jeg vred da også rundt på venstre fod for nogle dage siden, men det tog kun et par dage, før den lette smerte var væk, så det er ingen undskyldning.

Lige nu føler jeg, at jeg står i et vadested. Jeg løber både CPH Half Marathon og Berlin Marathon i september, men der skal helt sikkert ske noget, hvis jeg skal genoptage livet som ultraløber. Gennem mine 8 år som ultraløber har jeg oplevet mange falde fra de længste distancer, mest pga. den tidskrævende træning. Måske skal jeg bare slå mig til tåls med halv- og helmarathon? Måske skyldes det også, at jeg i en meget lang periode ikke har været en del af ultramiljøet, selv om jeg stadig har kontakt til en del løbere, og der er stadig folk, der retter henvendelse for at få gode råd. Ikke at jeg på nogen måde er ekspert i løb eller ultraløb, men det er alligevel et skulderklap, for så har jeg måske gjort en lille forskel indenfor løb. Det er og har altid været den største ros, jeg kan få :-) 

Det minder mig om, at jeg gerne vil gøre opmærksom på, at tilmeldingen til 6 timers løbet i Albertslund CPH 6 Hour Run, der finder sted lørdag d. 24. oktober kl. 10-16, er åbnet. Link til tilmelding for marathon, 6H samt 6H stafethold


2 kommentarer:

 1. Kære MB,

  Dig og Jepser Kenn Olsen har været direkte årsag til at jeg startede med at sysle med Ultraløb i sin tid.

  Jeg håber, du stille og roligt vender tilbage skadesfri, så du når at krydse din 200k grænse - det tror jeg 100% på at du kan hvis du er skadesfri og motiveret.

  Just my 5 cent's - Rigtig god sommer til dig - vi ses :))

  Ultra-kram fra

  Niels Høg Henriksen

  SvarSlet
 2. Kære MB
  Tja, jeg er jo blandt de frafaldne :-/ For mig er det stadig en svær erkendelse at jeg måske ikke kommer tilbage i ultra løbet, og må nøjes. Det er som om at har man først været vil man gerne tilbage. Men, for mig er træningsmængden problemet fordi når jeg er godt i gang begynder skavankerne at banke på og så ryger motivationen.

  Så, måske er vi nået et punkt hvor kroppen ikke vil det samme som hovedet ? Ved det ikke, men har er endnu ikke nået accepten, så ....måske...Men håber det bedste for dig og at du kommer igen og når dine mål Knus Tina :-)

  SvarSlet