fredag den 29. april 2016

Nyt fra ultra-verdenen

Jeg beklager, at bloggen har været ramt af tavshed i den sidste uges tid, men der har været sygdom i familien. 

Lidt nyheder fra ultra-verdenen:
En af de "gamle" indenfor ultraløb, fra før det blev "det nye sort" i langdistanceløb, er Søren Raarup. Jeg har altid været vild med Sørens lidt skæve indgang til ultraløb. Mens flertallet følger gode råd fra venner og fra nettet, prøver Søren masser af ting af på egen krop, og nogle virker mere logiske end andre. Det dejlige ved Søren er, at han ikke er bleg for at dele sine erfaringer med andre, og af samme årsag har Søren en meget stor bekendskabskreds indenfor ultraløb. Derfor er vi mange, der lige nu følger hans indsats i New York, hvor han løber det sidste døgn af det ufattelige 10 dages løb! Jeg har løbet et enkelt 6 dages løb, og det var mentalt meget hårdt, så jeg kan næsten ikke rumme tanken om 10 dage.. Men Søren - han kan! Og han gør det fremragende! Efter 226,5 timer af 240 timer ialt (simpel matematik) ligger han på en solid 3. plads med 1049,7 km, og på dag 6, 7 og 9 har han løbet længst af alle. 
Daily Race Standings 1 lap = 1 mile (1,61 km)

I midten af marts deltog Søren i et 6 dages løb i Athen, hvor han løb 669,760 km, så det er helt utroligt, at han nu har passeret 1000 km grænsen på 10 så kort tid efter. "Restitution" findes åbenbart ikke i Sørens ordbog :-)
Sørens tidligere resultater indenfor ultraløb

Ultralandsholdet:
Der er udtaget en bruttotrup til VM i bjergløb d. 18. juni i Slovenien. Siden denne artikel blev bragt af Dansk Atletik Forbund, er Luise Sønder også udtaget. Desværre har Dorte Dahl, der blev bedst placerede danske kvinde ved sidste års VM Ultratrail, efter udtagelsen meldt fra pga. en skade i baglåret. En meget uheldigt fald på et fortorv medførte flere muskelfiberoverrivninger, og der venter en længere genoptræning foran. Dorte håber dog at blive klar til VM Ultratrail i oktober.
Bruttotruppen:
  • Laura Marie Jørgensen Hulgaard, Viking Rønne
  • Luise Sønder, Givskov Løb
  • Jesper Noer, Blovstrød Løverne
  • Simon Grimstrup, Silkeborg OK
  • Christian Grøn Nørfelt, Blovstrød Løverne
  • Andreas Carlsen, Tejn IF
  • Søren Rasmussen, Viborg Atletik & Motion

  • HUSK at det stadig er muligt at deltage i lodtrækningen om et sæt Sportsvask + Lugtfjerner fra Zebla :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar