fredag den 18. marts 2016

Den kommende weekend


Der har været tryk på den sidste uges tid. Jeg er startet på min oplæring på arbejdet, så der er ikke så stort overskud i fritiden. I hvert fald ikke stort nok til bloggen, men der er heller ikke sket så meget på løbefronten, privat eller med andres løb. Men foråret banker på døren, og nu starter løbesæsonen for alvor, og jeg vil prøve at holde jer opdateret omkring de løb, jeg selv følger med i.

Siden søndag har en af de "gamle" i ultraløbsmiljøet, Søren "RaSor" Raarup deltaget i et 6 Dages Løb i Grækenland på en 1 km rundstrækning i en nedlagt lufthavn. Det går godt for Søren, og han har næsten hele ugen ligget på 2. pladsen i løbet. Der er stadig 29 timer tilbage af løbet, og alt kan ske, men Søren har stor erfaring og en jernvilje, så det ser godt ud.

I morgen er der trailløb på nordkysten. I Tisvilde Hegn afholdes North Coast Ultra, som arr. af de to rutinerede ultraløbere Jesper Noer og Jacob Juul Hastrup. Der er mulighed for eftertilmelding på 25 km i morgen før løbet starter, mens 53 km kun er for forhåndstilmeldte løbere. (Tidl. omtale af løbet) Det var planen, at jeg skulle være tilstede som hjælper, men jeg måtte at melde fra, da min svigerdatters graviditet er gået lidt over tid, og når mit barnebarn nr. 2 kommer til verden, skal jeg naturligvis til Jylland :-)

Når man har været i Tisvilde Hegn, enten som deltager, hjælper eller hepper, kan man evt. køre 35 km og kigge forbi her: 
I Hornbæk Fitness, 3100 Hornbæk løber et velgørenhedsarrangement af stablen. Ultraløber Jakob Vestergaard stiller op til 48 timers løb på løbebånd til fordel for TUBA. Han skriver følgende på Facebook:

Fredag den 18 marts stiller jeg mig på løbebåndet og forsøger på de 48 timer.
48 timer på et løbebånd er en lang mental kamp og den er så syg at jeg faktisk glæder mig! Mit mål er sat, holder det lige for mig selv lidt endnu og så må vi se.
Jeg løber for at samle penge ind til TUBA og håber I vil bidrage til dette også.
I lighed med sidste år kan i gætte hvor langt jeg løber på de 48 timer, et gæt koster 25 kroner og I kan betale ved mobilpay - 21844850, husk at skriv længden. For at give et hint blev det til 178 km på 24 timer.
Der er mange fede præmier og jeg skal nok fortælle hvilke i løbet af ugen, men Salomon og 32Gi samt en række lokale virksomheder har bidraget med fede præmier. Jeg løber i Salomon tøj og anvender energi fra 32gi
Jeg starter kl 12 den 18 marts i Hornbæk fitness - kig forbi og hold mig kørende.
Del dette opslag, så vi kan få startet en stor indsamling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar