fredag den 7. august 2015

Ferie

Jeg er startet på 10 dages tbl. Brufen og håber, at en anti-inflammatorisk kur hjælper. Dette bliver af naturlige årsager kombineret med manglende træning i diverse maskiner pga. min ferie i sommerhus. Jeg krydser fingre for at en kombination af de to ting bringer mig tilbage i løbeskoene. Jeg havde ellers set frem til daglige løbeture med min svigersøn omkring Højer Sluser, men det bliver så ikke denne gang.


2 kommentarer:

  1. Synes du skulle prøve at kigge på den bog du også omtalte for nogen tid siden: Antiinflammatorisk kost. Den er slet ikke dum. God bedring!

    SvarSlet
  2. SØREN RØNN HANSEN har haft problemer med at skrive en kommentar, og derfor kommer den her via mit navn:
    På sundhedsstyrelsens hjemmeside kan man læse mere om brugen af brufen. De advarer om at ved 10-12 tabletter dagligt(2000-2400 mg) bør det være efter lægens anvisninger og kun i en periode på 4-6 uger. Ved brugen af mindre doser står der ingen periode på brugen af dem, så der sker nok ikke meget ved at May-Britt tager en kur på f.eks 10 dage som hun beskriver Michael. Spørger man 10 læger vil de fleste, nok 8 eller 9, sige god for brugen af brufen kuren. I 2006/2007 var jeg chauffør for vagtlægerne i Østjylland(Djursland, Randers, Århus, Silkeborg, omkring 50 forskellige har jeg haft i bilen) og vi talte ofte om brugen af brufen og sport og næsten samtlige så intet problem i brugen af brufen i en periode. Enkelte har dog en anden mening, men sådan er det jo med alt. Jeg har gennem 7-8 år taget 1-3 kure årligt mod min højre achillesene, for mig er det et glas med 100 Ipren, 6 stk dagligt og efter 17 dage er glasset tomt. Og det har hjulpet mig, hver gang og jeg har prøvet at gøre det ved stor træningsmængde op til f.eks 24 timersløb, der er ingen forskel om jeg træner eller ej for mig. Brugen af Brufen er lidt tys tys indenfor amatørsport, og man skal jo heller ikke overdrive, men lade fornuften råde. Så længe sundhedsstyrelsen ingen fare ser ved at tage f.eks 1200 mg dagligt året rundt ser jeg ikke det store problem i at tage en kur på 1200 mg i en kort periode. Håber kuren vil hjælpe dig May-Britt, fortsat god ferie.

    SvarSlet