onsdag den 5. august 2015

Brufen-kur

Det er 1 uge siden, jeg var hos lægen, og den smule bedring, jeg følte i weekenden, er væk efter jeg er begyndt på arbejde igen. Jeg står og går en meget stor del af dagen, så der er ikke mange minutter at hvile knæet i, og jeg har virkelig ondt i knæet, når jeg får fri.

Derfor ringede jeg til lægen i morges for at få udredt mine smerter yderligere. Det var så den anden læge, der havde tlf.vagten, og baseret på det, der var blevet skrevet i min journal, var det for tidligt med flere undersøgelser, men hun synes da, at jeg skulle starte op med 10 dage på Brufen! Jeg har ondt, selv når jeg ligger i min seng, så ja - jeg er irriteret. Men der er ingen anden mulighed end at tage pillerne. Det har jeg i forvejen været nødsaget til et par gange for at kunne falde i søvn pga. smerter. Jeg har heldigvis ferie i næste uge, og selv om vi skal til Sønderjylland og lege turister, så vil der være mulighed for mere aflastning af knæet. 

3 kommentarer:

 1. Av - i min bog er medikamenter, som indeholder Ibuprofen, et absolut no-go .. smerte, eller ej. Håber du bliver frisk snart - og tro mig : At lege turist i Sønderjylland er ikke, nødvendigvis, lig aflastning - man kan godt gå lange ture, også i kuperet terræn, "dernede" ;)

  SvarSlet
 2. Øv altså! Det lyder virkelig træls, at skaden påvirker dit liv udenfor løb, også :-(
  Håber på snarlig bedring. Hvad angår ibuprofen, kan det være et nødvendigt onde - den anti-inflammatoriske effekt er ikke sådan at kimse af!
  Jeg tror du er sådan en badeands-ninja ligende person, der rejser sig uanset hvad, og det gør du selvfølgelig også denne gang!
  God tur til Sønderjylland, regionen har meget at byde på, både hvad angår natur, kultur og god mad :-)

  SvarSlet
 3. Kære Michael og Jane.
  Tak for jeres input :-) Jeg er startet på Brufen-kuren netop af den årsag, Jane nævner: den anti-inflammatoriske effekt. Kombineret med 1 uge uden mulighed for at træne i maskiner, håber jeg på det bedste!
  God weekend :-)

  SvarSlet